Co do krośnieńskiego salonu Afrodyty, to jak najbardziej się zgadzam, profesjonalna obsługa, tam powiedzą Ci co do Ciebie pasuje, a nie bierz którą chcesz (byle najdroższą) i do widzenia. Chociaż za fajną sukienkę trzeba dać 2500-3000 zł.zuzak pisze:ja polecam salon Afrodyta ale w Krosnie poniewaz niestety ale Pani ktora pracuje w Afrodycie w jasle kompletnie sie do tego nie nadaje... nie potrafi doradzic w wyborze sukni, a co najgorsze nie pozwala doradzac osobie, ktora przychodzi z panna mloda poniewaz uwaza ze nikt nie moze powiedziec czy suknia jest dobra czy zla bo to wie tylko osoba ktora ma suknie na sobie... poza tym w Jasle jest naprawde mały wybor sukni slubnych. ja kupilam swoja w Afrodycie w krosnie i jestem zachwycona Panie idealnie dobieraja suknie do sylwetki, potrafia ukryc to co trzeba a uwydatnic same atuty:) no a przede wszystkim ceny sa naprawde rewelacyjne nawet w porownaniu do Jasla, nie mowiac juz o Ryesyowie, i w dodatku dostaje sie gratis welon lub bizuterie w zaleznosci od tego co sie kupuje. SZCZERZE POLECAM !!!!
Gdzie i ile przed ślubem kupić suknie ślubną??
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
-
- Ekspert
Re: Gdzie i ile przed ślubem kupić suknie ślubną??
Czy salon Afrodyta w Krośnie wypożycza suknie?
vivien krosno
Witam,chetnie sprzedam nowa suknie slubna,biala,jakby ktos byl zainteresowany o szczegoly prosze pytac
Po co kupowac???? Najlepiej jest wypozyczyc jest duzy wybor sukienek , i wychodzi taniej niz kupowanie sukienki slubnej,.
Gdzie wypożyczyć suknie i jaki jest mniej więcej koszt