tak się przyglądam od pewnego czasu tym wpisom i powiem szczerze, że nie doczytałem się ani w jednym poście, żeby którykolwiek z członków zespołów dopominał się alkoholu jak to wypomina prawie w każdym poście avicuśtam na przemian z ptaszniekiem.
wielbiciele pajęczaków narobili dużego zamieszania zarówno na tym forum jak i krośnieńskim. dziwnym zbiegiem okoliczności, ten sam temat pojawił się na obu forach, oczywiście pod różnymi nickami.
Co do jedzenia, nie chcecie to nie dajcie, tylko faktycznie uprzedźcie zespół.
przypuszczam, że 99% ludzi grających w zespołach pracuje również w ciągu tygodnia i nie musicie tłumaczyć, że nie dostaje się jedzenia, aczkolwiek napoje w postaci choćby czystej wody pracodawca ma zapewnić.
Z normalną pracą, granie nie wiele faktycznie ma wspólnego. Ty Idziesz za pewne na 8 godzin do biura, pogrzejesz krzesło, poprzeglądasz forum Jasielskie (wpisy w trakcie godzin pracy

, posiedzisz na nk i fb i o tej bułce faktycznie pociągniesz do obiadku o godz 15.
Tu już ktoś wspominał o której wychodzi się na wesele: niejednokrotnie 8-9 pakowanie sprzętu, powrót 7-8. Ja jestem w stanie wziąć sobie butle gazową i będziemy pichcić pod stołem w trakcie wesela, w końcu przerwa się należy, tylko pasuje wiedzieć o tym wcześniej.
I mam propozycję, bo od dłuższego czasu smarują po tych zespołach. załóżmy osobny temat jak widzimy to z naszej strony coś jak goście weselni i ich zachowanie, współpraca z młodymi, może niektóre posty będą przestrogą dla innych zespołów