Haha! Wpisał ktoś słowo "tequila", a i Ludwig się obudził... Witamy!
I od razu należy stwierdzić: cóż za kolejne mało trafne spostrzeżenia Pana Ludwiga!!! Obiektywnie rzecz ujmując:
1. Gdyby ów Pan Ludwig był takim bystrym obserwatorem i nie tak uczulonym na słowo "tequila" zauważyłby z lekkością, że na tym forum zespół ten wcale nie jest tak mocno promowany (wystarczy zerknąć na te 21 stron tematu, jeśli komuś się chce i po prostu sobie policzyć). Nazw innych kapel pada tu wiele i niektóre z nich ze zdecydowanie większą częstotliwością.
2. Wrażliwość Pana Ludwiga na tę nazwę do tego stopnia jest dalece posunięta, że swobodną reklamę innych zespołów zupełnie przemilcza (i w przeciwieństwie do Pana L. wcale nie mówię, że wszystkie wpisy tutaj są dziełem samych zespołów).
A i pewnie gdyby był na moim miejscu, widział to, co widział i słyszał to, co ów zespół prezentuje może trochę bardziej zająłby się samym sobą, a nie analizowaniem nick'ów, numerów IP i nie trzymał się tym podobnych szpiegowskich metod.
3. Jak forumowicze zauważyć mogą Pan L. w temacie "zespół weselny" wyjątkowo uaktywnia się właśnie przy słowie "tequila".
Jakiś zasmucony Pan L. musi być życiem...
Zresztą to, co napisałam po jednym weselu z ich udziałem na stronie w ich Księdze Gości
http://www.prv.pl/guestbook-comments/id,175888 jest moją pozytywną opinią (i jak można przeczytać nie tylko moją) i tego się będę trzymać. Chyba że usłyszę na którymś weselu równie dobry zespół - na pewno wszystkich w tym miejscu powiadomię.
A co do autoreklamy w temacie "zespół weselny" to nie wiem, czy Pan L. przypomina sobie wielką aktywność moderatora i wycięte niektóre posty "reklamowe" - wówczas stanowiły one offtopic'i, a teraz... chyba przyszły lepsze czasy...
a przecież śpiewałam kiedyś w jednym z wyciętych moich postów: "niech żyje wolność (słowa), wolność i swoboda..." i doczekałam się...
A osobiście reklamy nie potrzebuję - wystarczająco jestem urodziwa, żeby i bez tego radzić sobie nieźle. Powodzenie w każdym razie u chłopców mam