Widzę ,że kilka osób poleca salon diamond,zatem jak mi odrosną włosy pójdę sprawdzić
Byłam w kilku salonach fryzjerskich więc moja opinia na ten temat :
salon w sobniowie Marcin - ścinanie -nie było najgorzej ,ale również nie tak abym wróciła tam ponownie
EFEKT- Monika - ścinanie=kilka razy (ok 3) obcięła mnie naprawdę super,bardzo podobała mi się fryzurka,włosy się układały ,ale ostatnio niestety nie byłam zadowolona ,czekałam aż włosy odrosną i znów do niej poszłam z nadzieją,że obetnie mnie jak dawniej,ale niestety nie ,tak mi wycieniowała,że mało co mi zostało ,więcej do niej już nie pójdę ,
baleyage -robiłam u niej tylko raz niestety wszystko się zlało nie były widoczne pasemka tylko tak jakbym jeden kolor miała
EFEKT- Beata - scinanie -katastrofa ,aż miałam łzy w oczach kiedy wróciłam do domu ,nigdy więcej
Salon na Krasińskiego-Ewa -ścinanie nie podobało mi się,gdyż włosy się nie układały
Salon na Krasińskiego-Klaudia - ścinanie-byłam w miarę zadowolona -włosy się układały ,ale fryzura nie podobała mi się aż tak bardzo
Salon fryzjerski na koralewskiego -Sylwia -baleyage -bardzo zadowolona byłam ,nastomiast ze ścinania-Nie
Salon fryzjerski Goldwell na Mickiewicza
Ewelina - super obcinała i farbowała niestety już tam nie pracuje , a innych z tamtego salonu- nie polecam