Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President

a może wiesz jak można do niego zarejstrować się prywatnie hmmm... jakiś numer telefonu albo nawet gdzie przyjmuje???

ja chodzę do niego na kasę no i rzeczywiście, kolejki są kolosalne, np. jak zapisywałam się początkiem stycznia to dopiero na czerwiec! Lekarz niby dobry, ale jak dla mnie to za mało "pogadany" w tym sensie, że sam od siebie nie wiele mówi i o wszystko się go muszę wypytywać. Dopiero przy trzeciej wizycie odważyłam się go zapytać, "no to panie doktorze, co ja mam, niedoczynność czy nadczynność tarczycy?" to mi odpowiedział, ale sam mi tego wcześniej nie wyjaśnił. Mi się jest z nim dosć ciężko dogadać. Ale ogólnie jest bardzo miły i do zwykłej konsultacji wyników często przyjmuje bez zapisu 

...a w Krośnie jest może jakiś endo???
pocieszek napisał(a):dzięki za odpowiedza może wiesz jak można do niego zarejstrować się prywatnie hmmm... jakiś numer telefonu albo nawet gdzie przyjmuje???

nikita napisał(a):Ktoś wyżej napisał, że cena wizyty prywatnej zależy od schorzenia. Jak wahają się te kwoty?

A słyszał ktoś o Dr Harasimowicz i gdzie przyjmuje prywatnie w Jasle i czy jest dobra.
Ptaszek6 napisał(a)::rozpacz: A słyszał ktoś o Dr Harasimowicz i gdzie przyjmuje prywatnie w Jasle i czy jest dobra.

do marca można kipnąć przecież.

pocieszek napisał(a):Czy któraś z Was mogłaby polecić mi dobrego, znającego się na rzeczy lekarza endokrynologa w Jaśle lub w Krośnie??? Słyszałam, że dr Paweł Samborski jest dobrym i kompetentnym lekarzem-co o tym myślicie???

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości